Sexafspraak met Claudette uit Brussel

Sexafspraak met Claudette uit Brussel
Naam:Claudette
Leeftijd:29
Woont in:Brussel Het Brussels Hoofdst Nederland
Lengte:170-179
Figuur:Normaal
Kleur ogen:Bruin
Kleur haar:Meer kleurig

Over mij

Ik ben een Vlaamse maar ik zoek mannen en vrouwen uit Vlaanderen maar ook uit Nederland voor een spannend seksafspraakje. Ik ben bi en hou dus van zowel mannen als vrouwen. Vind je het lekker om eens in je kont genomen te worden? Ik vind dat ook heel erg lekker. Dat kan met een man zijn maar met een vrouw met een voorbind dildo vind ik ook ook erg fijn.

Je leeftijd maakt mij niet zoveel uit, waar je vandaan komt ook niet. Ik heb ook een vriendin die soms ook wel eens mee wil doen, zij is helemaal vrouw, ik zie er uit als een vrouw maar heb mijn mannelijke gereedschap nog. Misschien kunnen we eens een trio doen? O ja, en mijn vriendin houdt ook van anaal.